teisipäev, 30. aprill 2019

KÜÜNLAÜMBRISEID VIIMAS.

Otsustasime lasteaiast ära viia viimased küünlaümbrised (need mis talve jooksul kogutud). Eelmise küünlatiiru tegid Kuukiired. Enne minekut toksisid poisid küünlaümbriseid väiksemaks, et neid oleks mugavam ära viia. Võtsime lasteaia käru ja laadisime selle küünlaümbriseid täis. Kohale jõudes panime kogu hunniku kaalule. Tulemuseks saime 8,6 kilogrmmi. Kas teate, et vanaraua kogumispunkt on maailma huvitavaim koht! Mida seal kõike ei leidu! Arabellal olid silmad suured nagu rosinad kui ta teatas, et siin leidub kulda ja hõbedat. Kaalukoja seinal oli rida pasunaid. Ühele nendest puhusid poisid hääled sisse. Parimad puhujad olid Johannes ja Ralf.  Põnev oli vaadata kuidas võimsad masinad töötavad ja vanu autosid kokku pressivad.
Villemil oli tähtis ülesanne - tema hoidis meie kaalumise paberit ja vahetas selle kontoris raha vastu. Teenisime 2 eurot. Nüüd oli meil aiakäru tühi. Tühja kärusse mahtus kolm päikesejänkut. Nooremad sõitsid ja suuremad lükkasid.
Tee peale jäi meil Pätsi pood. Villem (kelle käes oli meie 2 eurot) ja Arabella (nõustajana) läksid poodi vaatama, kas selle eest on võimalik midagi osta. Kohe ei hakanud midagi silma, Pidi ju arvestama kogu rühma lastega. Leiuletist leidsid päikesejänkud saiad millele hakkas hammas peale. Lahke müüjatädi andis veel ühe pätsi pealekauba.  

Rõõmsalt jõudsime lasteaeda tagasi. Küünlaümbrised antud ja saiad saadud. Kõndisime 2,74 kilomeetrit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar