kolmapäev, 20. veebruar 2019

RAKVERE TEEMA

Rakvere on huvitav ja põnev linn. Käisime tiiru linnas ja vaatasime külalise pilguga ringi. Alustasime keskväljakult. Seal on vana turuhoone, pangahoone, Tark maja, põnev bussijaam (mida kutsutakse vareseks) ja Poiss jalgrattaga.
Edasi kõndisime mööda uut Parkali tänava jalakäijate ala Vallimäe poole. Meie vaatevälja jäi Rakvere vanim hoone - Pika tänava kirik ja AQVA. Porgandi trepi juurest paistis kätte võimas Rakvere linnus, lipp uhkelt tuules lehvimas.

Käisime ka teatri ja kinomaja juures. Tagasiteel lasteaeda möödusime veel Tallinna tn vene kirikust ja RG algklasside majast.

Järgmisel päeval moodustasime meeskonnad ja mängisime tähelepanumängu, kus piltide pealt oli vaja ülesse leida eelmisel päeval nähtud ehitised ja objektid. Arabella ja Villemi meeskonnad jagasid esimest kohta. 
Veel ehitasime klotsidest linnused. Hoolega uurides võib ühe ehitise tipus näha Rakvere sini-kolla-sinist lippu.

 Tegime ka GPS kunsti. Õpetaja printis joonistuspaberile jalutuskäigu marsruudi. Igaüks värvis selle selle ära vastavalt soovile. Üks nägi kujutises kassi, teine tarvast, kolmas isa, neljas draakonit, viies koera jne.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar